Digitel kártya Tel-Avivban

A Digitel kártyát minden Tel-Avivi lakhellyel rendelkező állampolgár kiválthatja. A kártya árkedvezményre jogosítják a tulaját, amelyek a város parkolóiban, strandokon, uszodákban, közösségi központokban és különböző intézményekben felhasználhatóak.

  • Kedvezmények Tel-Aviv számtalan kulturális-, sport-, művészeti- és szabadidős létesítményében
  • Személyes érdeklődéshez igazítható élő frissítések arról, hogy mi történik a városban: kultúra, zene és/vagy művészeti események, egészség, életmód, sport, gyermekek tevékenységek, és még sok más
  • Lakcímhez igazítható élő frissítések arról, hogy mi történik a környezetében, üzeneteket kaphat közösségi eseményekről, az útlezárásokról, egyéb építési munkálatokról.

A Városháza DigiTel osztályán lehet rendelni ingyenes Digitel kártyát. Fényképes igazolvány, ill., lakcím kártya szükséges a regisztrációhoz. Amikor a kártya elkészül, küldenek önnek egy emailt, amelyben befejezheti a regisztrációt. regisztráció: /  https://digitelsupport.tel-aviv.gov.il/register/Pages/default.aspx /

A Városháza címe: Even Gvirol 69, Tel-Aviv

Telefon: 03-5218871

A regisztrációval egy ajándékot választhat különböző lehetőségek közül: ingyenes belépő múzeumba, koncertre, uszodába és más meglepetések.
Forrás: Városháza, Tel-Aviv