CHOMA fotópályázat a Facebookon

A CHOMA valamint a Barangolások Izraelben Facebook Csoport fotó-pályázatot hírdet:

„ Az én Izraelem / My ISRAEL / ישראל שלי” 

néven. A pályázaton korhatár nélkül részt vehet minden izraeli állampolgársággal, izraeli lakó és tartózkodási hellyel rendelkező Facebook felhasználó, aki tagja a Barangolások Izraelben csoportnak. A pályázaton egyaránt megmérettetheti magát az a hobbi és hivatásos fotográfus, aki a kiirásnak megfelelő fotót (fotókat) a meghirdetett időpontban (időpontokban) a barangolo.il@gmail.com email címre elküldi. A képek a Barangolások Ízraelben Facebook csoport felületén, valamint a fotó.shalom-olim.com honlapon kerűlnek közzétételre.

Pályázni a havonta meghirdetésre kerülő témakörökben esetenként (havonta) legfeljebb 5 fotóval lehet

Pályázati kategóriák:

A pályázatra nevezni két kategóriában, professzionális kamerával rögzített, valamint okos-telefonnal (smart phone) készített fotóval lehet.

A pályázat időtartama:

A teljes pályázat 2016 április 1. napjával indul, és 2016 december 31. napjával zárul.

Pályázati témakörök:

A pályázati témakörök havonta kerülnek meghírdetésre. A zsűri minden hónap  lezárásaként az adott hónapban feltöltött pályázati anyagokból részeredményt hírdet.

Bírálat, díjazás:

A bírálóbizottság havonta a közönség véleménye, (legtöbb like-t összegyűjtött kép)  valamint szakmai szempontok alapján választja ki a hónap fotóját, illetve a teljes pályázat zárásaként a havi fordulókban legjobbnak ítélt képekből a pályázat végső nyertesét.

A  zsűri által havonta meghírdetett témakörök nyertesei,- valamint a év végén a teljes pályázat fődíjazottjai, (kategoria-nyertesei) díjazásban részesülnek.

Szabályok:

1.    nevezni a fotók barangolok.il@gmail.com email címre történő elküldésével lehet.

2.   a feltöltött fotó mellé csatolni kell egy pár szavas bemutatkozást ( a facebook profil megjelölésével) a kép címét és leírását, valamint azt, hogy mivel (mobillal, vagy fényképezőgéppel) készült a fotó

3.   A pályázó a kép feltöltésével hozzájárulását adja ahhoz, hogy a fotó az érintett fb oldalakon, a CHOMA honlapjain és a verseny zárásaként megrendezésre kerülő kiállitáson megjelenhessen.

4.   Csak jogtiszta, a pályázó teljes jogtulajdonát képező, korábban még nem publikált fotóval lehet pályázaton részt venni. (Jogosultsági viszonyokat a pályázat meghirdetői, valamint a zsűri nem vizsgálja, az e tárgyban keletkezett jogvita teljes egészében a pályázót terheli.)

5.    A nyertes fotókból az év végén rendezett kiállításra  30cm x 50cm méretben nyomtatott képek készülnek, (ennek megfelelően a pályázónak rendelkeznie kell a fotó megfelelő méretű fájljával is)

A fotókkal kapcsolatos formai és technikai egyéb követelmények

●    File-típus: JPEG, (a legmagasabb képminőségen mentve)

●   Pályázó tudomásul veszi, hogy nagy-felbontású képek hiányában a kiíró kizárhatja őt a pályázatból.

●    Engedélyezett a kép megvágása, zavaró elemek levágása és a kép orientációjának megváltoztatása. Nem engedélyezett a grafikai korrekció.

●    Nem küldhetők be digitális módon keretezett, felirattal, és dátummal ellátott képek.